viernes, julio 31, 2009

Antonella feia temps que volia viatjar a Barcelona

Antonella feia temps que volia viatjar a Barcelona, pero fins l’últim moment
dubtava si anar en cotxe o amb avió. Al final ha triat el cotxe, esta una mica vell, però no te pressa en arribar i així aprofitarà per fer la costa Francesa.

Avui ha arribat a la Costa Brava i ha decidit agafar una carretereta per veure les platges i triar la més maca. Viatja sola, finestres baixades i amb la musica del radio cassette a tota castanya.

- Sembla que plourà, quin mal dia he triat, pensa

Efectivament, al cap de pocs minuts comença a ploure, típica tempesta d’estiu perquè una mica més enllà es veu el Sol entre els núvols.

De sobte, el cotxe s’atura, merda, i ara que li passa ? Es posa en el voral i es queda una estona pensant que fer. Plou molt, si surt es mullarà i total no entén de mecànica.

Mentres pensa, l’avança un camió que s’atura i recula per posar-se a la seva alçada. Baixa el conductor li mira la matricula del cotxe, ella obre una mica la finestra,

Ell li diu : “hombre un conill que s’ha perdut “

Imbecil, pensa ella, i al mateix temps que li fa un somriure fals, veu que les sabates del camioner s’estan embrutant de l’oli que surt del motor.

Que et bombin !!!!

lunes, julio 27, 2009

bye,bye, Nominalia

After a professional and sentimental relationship for ten years, we have decided by mutual agreement separate us.

They have been ten years intense and very exciting, we started almost from zero and gradually we have grown together. During this time, the sector has been structuring and organizing internationally. I have had the privilege of participating in the evolution of ICANN from 199 (I lost only four meetings).

If at some point we have reached succeed or have been a reference has been certainly by the illusion, desire and talent of the team with which I have had the fortune to work and all clients that had deposited its confidence in Nominalia.

Now it’s time to separate our professional lives, Nominalia in the Dada group and me in other new, hopeful and exciting projects as it was Nominalia , without leaving Internet of course.

Tirando del carrito de la compra

Arrastro el carro cargado hasta arriba por los pasillos del supermercado, mientras,  las niñas juegan a perseguirse y se pelean para ver q...