viernes, julio 31, 2009

Antonella feia temps que volia viatjar a Barcelona

Antonella feia temps que volia viatjar a Barcelona, pero fins l’últim moment
dubtava si anar en cotxe o amb avió. Al final ha triat el cotxe, esta una mica vell, però no te pressa en arribar i així aprofitarà per fer la costa Francesa.

Avui ha arribat a la Costa Brava i ha decidit agafar una carretereta per veure les platges i triar la més maca. Viatja sola, finestres baixades i amb la musica del radio cassette a tota castanya.

- Sembla que plourà, quin mal dia he triat, pensa

Efectivament, al cap de pocs minuts comença a ploure, típica tempesta d’estiu perquè una mica més enllà es veu el Sol entre els núvols.

De sobte, el cotxe s’atura, merda, i ara que li passa ? Es posa en el voral i es queda una estona pensant que fer. Plou molt, si surt es mullarà i total no entén de mecànica.

Mentres pensa, l’avança un camió que s’atura i recula per posar-se a la seva alçada. Baixa el conductor li mira la matricula del cotxe, ella obre una mica la finestra,

Ell li diu : “hombre un conill que s’ha perdut “

Imbecil, pensa ella, i al mateix temps que li fa un somriure fals, veu que les sabates del camioner s’estan embrutant de l’oli que surt del motor.

Que et bombin !!!!

No hay comentarios:

Tirando del carrito de la compra

Arrastro el carro cargado hasta arriba por los pasillos del supermercado, mientras,  las niñas juegan a perseguirse y se pelean para ver q...